Luitsen.reismee.nl

De vliegreis.....

hey hoi allemaal,

Nou mijn vliegreis zit erop. Was wel vrij lang maar goed te doen. gewoon veel geslapen en films gekeken.

Dan kom je aan in sydney en drinkt het ineens tot je door ik ben er..... wel beetje vreemd nog! Bij jullie is het lekker koud hoor ik al. Ik zat om 10 uur s'ochtends (bij jullie is het 10 uur later)op een terasje in de zon aan een biertje! Heerlijk zoon vakantie.

Op dit moment trek ik met 3 nederlanders op. Heel erg gezellig! Vanavond gaan we is kijken of je een beetje uit kunt gaan in sydney! Morge introductie dag en heel veel informatie krijgen...

Bedankt voor alle leuke reacties!!!!

groetjes kusjes en vele knuffels!!!!

jose

he luitsje, mooi dat je goed aangekomen bent en niet per ongeluk in een terroristenvliegtuig:P
aan die spelfoutjes kun je nog wel wat doen;)
veel plezier vanacht in sydney, neem een leuke chick mee naar nl:d
kus josé

joyce

Hoi Luitsen
goed om te weten dat je een goede reis gehad heb.raar he zo in eens om aan de andere kant van de wereld te zitten op een taras met je lekker pilsje.geniet der maar lekker van.ik ga je zeker hier veder volgen hoe het met je gaat
Groetjes en een knuffel Joyce

Ingmar

Hey Luits,

Zo te lezen is alles best daar :) Wat lijkt het me heerlijk om nu daar te zijn en te genieten van het weer en alles om je heen!!!, ben dan ook heel benieuwd naar alle verhalen die nog gaan komen.

Jammer dat ik je telefoontje gemist heb maar we zorgen er wel voor dat we elkaar binnenkort eens spreken!

Marin

Heey luitsen,

Iniedergeval afgesproken dat wij ook een keertje gaan vliegen :-D
ben je tog nog door de douane gekomen met al je extra hand bagage
hopen dat je strax een mooi autotje hebt

spreek je wel snel weer!

Marijke

Jaaa daaag Luitsen, niet zeuren over de lengte van mijn verhalen hè? ;) Wacht maar tot dat jij toffe dingen gaat meemaken. Mensen in NL en ik hier zijn echt wel geinteresseerd en geduldig genoeg om meer te lezen en wat te leren over de cultuur van Aus hoor. Ik wacht met spanning af,
kus, Marijke