Luitsen.reismee.nl

Bier shotje bier en .........

Hey mates,

How are you?

Het is hier echt super. Heb nu ook wat foto's geplaatst dus kunnen jullie een beetje zien hoe mijn reis was en mijn eerste dag. Vandaag heb ik niet heel veel bijzonders gedaan. S'ochtends naar work and travel geweest. Heel veel informatie gehad. Veel intresante maar ook veel nutteloze dingen. Heb ook nog even gevraagd hoe het zit met auto kopen en hoe ver het van melbourne naar perth rijden is. ongveer 45 uur. Dus dat word leuk de eerste maand....... Heb er zin in!!!

Jullie kunnen vanaf nu mij smsen en bellen op mijn aussie nummer want die is geactiveerd! Nummer vind je op mijn profiel!

internet houd op

okee waar was ik....

Jah! gister nog uit geweest met michel, jeroen en janneke.... Was gezellig paar mensen ontmoet en gesproken paar biertjes en vele shotjes op. Om 4 uur gaan slapen. De vologende morgen om half 9 uit bed en ontbijten (met kater....) Daarna dus al die info enzo gehad.

Kom net terug vanaf opra house en harbour bridge. Daar zijn we naar toe gelopen via hyde park, the domain en royal botanic gardens. super om allemaal te zien. Heel appart in botanic gardens allemaal vleermuizen in de bomen. Opra house vind ik op tv er mooier uitzien. Maar wel een vet gebouw. Zijn we rondje omheen gelopen en even naast gaan zitten heerlijk in de zon 25 tot 30 graden! Straks gaan we naar kings cross.

Foto's en het vederen verhaal volgt later. Ze gaan nu sluiten hier.....

see you mates!

bye bye!!!

joyce

hey luitsen even een vraagje of iemand anders wie heefd de aussie 06 nummer van luitsen wil je wel kunnen bellen een keer en smsje stuuren hoe het met je gaat als we je niet via internet kunnen berijken Groetjes Joyce

christiaan

0900-8392
0061-415327129

christiaan

hey ik begin je al te missen:P
maar super veel genieten en die Kater heb ik het dan maar even niet over maar dat gaat natuurlijk veel vaker gebeuren. :P Genieten kan je blijkbaar goed.
hey ik bel je binnenkort wel even moet even kijken wat de best tijd is want moet natuurlijk niet te vroeg bellen :P dan slaap je nog.

Daan

Heeeey Luitsen!!!
ik zie dat de reis lekker verlopen is:)
geniet lekker van je avontuur!
en niet te veel katers kweeken dan mis je zoo veel van het mooie australië :P
have Fun!!

Groenten Daan

Ingmar

Whahahaha sexy filmpje hoor :P

Rowan

Heey Luitsen!
Je smsje was te laat:( Toen was ik al weer thuis. Maar de volgende keer zal ik iedereen ff de groeten doen:D
Was t nog leuk op t strand?
XxX Rowan

joyce

hoi Luitsen
ik wou je gisteren een sms stuuren van uit het koude kikkerlandje maar op een of ander manier lukt het met mijn 06 nummer het niet baal wel als een stekker maar ik gaat binnen kort toch even kijken voor een nieuwe telefoon en dan hoop ik zo snel mogelijk even een sms te stuuren van uit NL
ik hoop dat je een leuke en relaxe dag gehad heb op het strand hier is het nog koud en vies weer:(neem volgend jaar als je terug komt even het mooie weer mee naar NL Groetjes en tot hoorens Groetjes Joyce