Van Perth naar Exmouth
Hey hey allemaal,
Ben nu weer lekker onderweg weer uit de stad.
De reis richting Darwin is begonnen. Heb al weer erg veel meegemaakt. Het vertrek ging allemaal prima even moeilijk afscheid van Perth (WHIEHIE de stad uit!!!) en toen weer vele kilometers rijden. Eerste stop was Pinnecle dessert. Weer een appart natuurverschijnsel. Een stuk lege woestijn grond waar uit het niets rotsen omhoog steken. Leuk om gezien te hebben. maar op de plaatjes lijkt het veel groter dan het in werkelijkheis is.
Daarna veddergegaan naar Kalbarri National Park. Een erg mooi park moet ik zeggen. Wat een rust en stilte (op de rustgevende natuurgeluiden na). Een mooi rotsachtig gebied met een rivier die door het midden loopt.
Eigenwijze Sanne las heel leuk het gevarenbordje voor waarna ze zoals vaker het negeerde 'draag stevige goeden schoenen'Slippers kan ook prima het is maar 1 km lopen. Tuurlijk de afstand wel maar dat ene takje dat in der voet schoot en een splinter van 4 cm lang en0.4 cm breed in der voet achterliet was heel wat minder. (nu moet ik er wel bij vertellen dat het bordje bij een eerderen wandeling stond. Gewoon stom ongeluk...)Hierna was ze grote meid en liep ze gewoon 10m vedder.Even op het bankje zitten en toen viel ze flauw door de hulp van wat mensen wat water gekregen (het was maar heel kort lopen water was niet nodig....)hmm tog maar terug naar de bus en het even behandelen. Hierna heel rustig naar het nature window lopen even kijken en weer vedder rijden. Vanaf dit moment heb ik alles gereden en heeft sanne last van der voet gehad. Dat gaat nu al stukken beter (antibiotica) hopen dat het snel over gaat.
ooh jah voordat je hier een dokter ziet betaal je 110 dollar...... En denk niet dat je iemand mee mag nemen als steun alleen de persoon om wie het gaat gaat mee.
Maar het was weer een erg mooi park en het nature window was ook vrij indrukwekkend om te zien.
Toen naar shark bay geweest leuk om te zien maar niet heel boeiend. Via daar naar monkey mia gegaan. Nog meer dolfijnen. Aardig strand niet heel mooi wel lekker zwembad. S'ochtends vroeg op om ons bij het circus toe te voegen. Wat een mensen!!! meer dan 100. Niet heel bijzonder van afstandje beetje gekenen daar na ontbijten en toen tog nog even terug. Dit was een stuk leuker want nu stonden we vooraan Mooie foto's kunnen maken. Maar tog was er een andere ervaring vele malen mooier. Het zwemmen met dolfijnen.
Dat had ik jullie nog niet verteld geloof ik. In Perth heb ik gezwommen met dolfijnen Wat ongelovelijk gaaf!!! vergeet ik nooit meer. En ga ik mischien nog wel een keer doen! WOUW super......
Na monkey mia doorgereden naar exmouth Daar zit ik nu en ga zo snorkelen. Even kijken naar het mooie rif!
Tot snel weer!!!
ooh jah heb eindlijk wat foto's toegevoegd! veel kijkplezier!!!!
Kusjes knuffels en vele groeten!!!!!!
Ey luitsen
Het is super leuk om weer wat foto's te zien en wat verhalen te lezen. Weet nu al dat we heel lang nodig hebben om bij te praten wanneer je weer thuis bent. :P Super leuk ook dat je met dolfijnen hebt gezwommen. Hier in nederland begint het nu aardig mooi weer te worden niet dat dat je waarschijnlijk echt boeit want je zit toch een aantal duizende kilometers ver weg. Ik ga je trouwens binnenkort weer even bellen kreeg laatst namelijk je voicemail gelijk dus dacht dat je misschien geen bereik had of zo. Hoop dat Sanne al wat minder last heeft van die splinter in de voet want dat loopt niet echt prettig denk ik. Konningendag hier in Nederland was overigens weer erg wisselvallig soms een klein beetje regen maar over het algemeen wel droog maar steeds dreigend dat het gaat regenen. Bij de Kerk was het best wel druk dus heb wel genoten maar was wel kapot naar afloop. De dagen hier vliegen voorbij en ik heb niet super veel vakantie maar één week maar hoefde drie weken niet naar stage.
Volgende week ben ik ook voor het eerste een midweekje alleen thuis dus moet dan echt voor mezelf gaan zorgen dat wordt lachu:P. zo nu heb jij ook weer wat te lezen. IK bel je snel weer.
groetjes Christiaan en fam
ey luits
bedankt voor je berichtje op hyves. We moeten trouwens weer is bellen maar heb het de laatste tijd
best wel druk voor het afsluiten van het schooljaar op de HU maar ook op me stage. Ben op dit moment met een heel leuk project bezig en gister was echt 1 van de 2 belangrijkste dagen vandaag nadat ik geslapen heb is de andere belangrijkste dag voor het project maar leg dat nog wel een keer uit aan je waar het project over gaat. Voor de rest is het allemaal hier wel oké.
groetje christiaan en spreek je snel weer
wat een toestand nou weer met die splinter van Sanne.
Inmiddels zijn we al weer een maand verder dus het leed is al weer geleden.
Grappig dat je met een dlfijn hebt gezwommen, het was zeker wel dol fijn!!
Ik vind het allemaal wel spannend hoor wat je doet.
groeten Karel en Joke
Haha wat een mooie reacties opmijn voet !
Wow misschien gaat hij nu dan beter worden.
Maar het houd dus echt niet op!
In NL maar weer naar de dokter en ik vrees het ergste!:(:( vast geen amputatie:P maar waarschijnlijk wel weer open..
Kus